Vi kan mat & fest

För alla tillfällen

Lunchrestaurang Sven Dufva

Dagens lunch

Nattbakad karré med stekt potatis och dragonsås (L)

Ugnspocherad färsk sejfilé med örtagårdssås (L)

Veg: Bulgogi på oumph och grönsaker. Serveras med chiliaioli och ris (G+L)

Caesarsallad, välj mellan kyckling och varmrökt lax (L+G)

Catera & låt festen stå i centrum

Catering

Vi tror att receptet på en lyckad kväll är god mat och goda vänner! Vännerna får ni stoltsera med själva, maten kan vi hjälpa er med!

Gör din stora dag oförglömlig

Bröllop

Vi har mer än 14 års erfarenhet att hjälpa bröllopspar och genom åren har vi anordnat fler än 150 bröllop. Vi har en stor öppenhet kring kundens önskemål då vi är familjeägt, personliga och lyhörda.

Upptäck vår fantastiska lokal

Vår festlokal

I vår festvåning Sven Dufva är det högt i tak och möjligheterna är (nästan) oändliga!

Våra kunder

Vi inspireras och lär oss av våra kunder och det är något vi tycker är väldigt värdefullt. Nedan kan ni läsa om vad våra kunder tycker om oss. Vi vill passa på att tacka våra kunder för att ni är i vår fina lokal, äter vår mat och finns bland oss.

  • ”Vi har haft flera Kickoff-fester med mer än 200 deltagare hos Sven Dufva. Vi har vid varje tillfälle varit mer än supernöjda! Goda och rikliga buffér har serverats.”

    – Ingrid Hovstadius Verksamhetschef Friskis & Svettis

  • ”Jag är jättenöjd med valet av Sven Dufva till min disputationsfest. Fin lokal, vacker dukning och god mat och dryck. Servicen var i toppklass – snabba och raka svar och förtroendeingivande personal som verkligen brydde sig om att det skulle bli bra!”

    – Susanne Ek

  • ”Fantastiskt bra festvåning med suverän mat, service och personal. Ett av få ställen som klarar av att hålla riktigt hög kvalitet på maten även vid stora sällskap. Ordnade vår bröllopsfest för närmare 150 gäster på ett fantastiskt sätt. Pålitliga, noggranna med förberedelserna och levererade på alla punkter. Dessutom är lokalen både vacker och praktisk. Rekommenderas för alla som ska ordna stor middag och fest i Uppsala!”

    – Kajsa Asplund

  • ”Vi beställde catering, 33 st oxfilé med potatisgratäng till bröllop och det var fantastiskt gott! Många av gästerna påpekade under kvällen hur utmärkt maten hade varit! Allt från servicen, där de svarar snabbt på mejl och telefon till priserna är också utomordentliga! Jag kan inte annat än att varmt rekommendera dem om du letar efter en professionell catering service som håller en extremt hög standard på sin mat.”

    – Simon Sandbom

  • ”Vi anlitade Uppsala Mat & Fest för att leverera catering till vårt bröllop. Planeringen av menyn skedde bekymmersfritt i samråd med Uppsala Mat & Fest inför bröllopet (att ett antal gäster hade olika allergier var inga problem, inte heller att vi vill byta ut rätter i menyn etc.). På den stora dagen levererades maten på utsatt tid och vi fick mycket beröm av gästerna för den goda maten som hade serverats. En av rätterna önskade vi som förrätt och dessa kom fint upplagda i vackra cup-glas.” Kan varmt rekommendera Uppsala Mat & Fest till egentligen alla tillställningar.

    – Jacob W

  • Hejsan, jag måste verkligen tacka från djupet av mitt hjärta för att ni på Sven dufva levererade i världsklass på vår bröllopsfest. Vilket samarbete. Allt ifrån planeringen, alla möten inför och även personalen som jobbade den kvällen. Wow! Ord räcker inte till. Vill verkligen att dom ska veta vilket fint bemötande dom hade, fokus, lyhörda och extremt professionella, trevliga och glada. Våra vänner och familjer har aldrig varit på en mer uppstyrd och lyxig fest. Så tack, Verkligen 🙏 varma hälsningar Linda och Peter

    – LInda & Peter Klingberg

Öppettider lunch

Vardag 11.00 – 13.00, Lördag Stängt, Söndag Stängt

Vill ni boka lunchbuffé är ni välkomna att höra av er!